Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γάμος αλά ευρωπαϊκά!

Μέσα στο θόρυβο που έχει προκληθεί από τις διαρροές του Wikileaks, πέρασε απαρατήρητο το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung που αποκαλύπτει πως η χρεοκοπία της Ελλάδας και της Ιρλανδίας έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η Άγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν πριν από ενάμισι χρόνο ...

πως ο μόνος τρόπος για να βάλουν οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών στο πλάι τις εθνικές τους ταυτότητες και να νιώσουν πολίτες της Ενωμένης Ευρώπης είναι η χρεοκοπία.

Η κυρία Μέρκελ πιστεύει πως η χρεοκοπία της Ελλάδας, της Ιρλανδίας –αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν- θα αναγκάσουν εκατομμύρια Ευρωπαίους να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και να αναζητήσουν δουλειά σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σύμφωνα με την κυρία Μέρκελ, όσο οι ευρωπαϊκές χώρες ευημερούσαν οικονομικά, οι πολίτες τους δεν είχαν κανένα λόγο να τις εγκαταλείψουν και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη σε μια άλλη χώρα. Έτσι, ήταν αδύνατον να αναμιχθούν οι λαοί της Ευρώπης και να αντικαταστήσουν την εθνική τους ταυτότητα με αυτή του Ευρωπαίου πολίτη.

Ήδη, η κυρία Μέρκελ δικαιώνεται, αφού χιλιάδες Έλληνες και Ιρλανδοί νέοι έχουν εγκαταλείψει –ή ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τις χώρες τους-, για να εργαστούν σε χώρες του Ευρωπαϊκού Βορά.

Το επόμενο βήμα του σχεδίου είναι να απαγορευτούν στις χώρες υποδοχής των Ελλήνων και Ιρλανδών μεταναστών οι γάμοι μεταξύ ατόμων από την ίδια ευρωπαϊκή χώρα.

Δηλαδή, οι Έλληνες που μεταναστεύουν σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται με ομοεθνή τους – θα παντρεύονται υποχρεωτικά κάποιο άτομο διαφορετικής εθνικότητας, ώστε να υπάρχουν μικτά ζευγάρια που θα αποκτήσουν παιδιά, τα οποία επειδή θα προέρχονται από γονείς με διαφορετικές εθνικότητες δεν θα έχουν κολλήματα με πατρίδες, γλώσσες, θρησκείες, ήθη, έθιμα και τα ρέστα, οπότε θα αντιλαμβάνονται ως πατρίδα τους την Ενωμένη Ευρώπη.

Η επιλογή της Ελλάδας –ως πρώτης χώρας που θα χρεοκοπήσει- δεν ήταν τυχαία. Η κυρία Μέρκελ πιστεύει πως επειδή οι Έλληνες είναι τεμπελχανάδες θα προτιμήσουν να παντρευτούν μια πλούσια Γερμανίδα γεροντοκόρη ή μια ζάπλουτη Ολλανδέζα πατσαβούρα - για να τους συντηρούν οικονομικά χωρίς να χρειάζεται να δουλέψουν-, παρά να παντρευτούν τη Μαρία που είναι μεν θεογκόμενα από το Μεσολόγγι, αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

Επίσης, η Μαρία –που το όνειρό της ήταν πάντα να παντρευτεί έναν πλούσιο και να το ξύνει όλη μέρα- θα προτιμήσει να παντρευτεί ένα σάψαλο από το Αμβούργο που έχει εκατομμύρια, παρά να πάρει τον Μήτσο που είναι παιδαράς αλλά βρομάει το χνώτο του από την πείνα.

Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου μοιάζουν ιδανικές για χρεοκοπία αφού η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί πιστεύουν πως όλοι οι άντρες της Μεσογείου είναι προικοθήρες και όλες οι γυναίκες είναι καραπουτανάρες, οπότε, μόλις δουν τα δύσκολα στη χώρα τους, αποκλείεται να στρώσουν τον κώλο τους να δουλέψουν και θα προτιμήσουν να πάνε σε μια άλλη χώρα για να βρουν ένα κορόιδο να τους θρέφει.

Την Ιρλανδία την χρεοκόπησαν, για να υπάρχει και κάνας μετανάστης που θα δουλεύει - αν περιμένουν από τους Έλληνες και τους Πορτογάλους, θα το κλείσουν το μαγαζί.

Το πρόβλημα της ερήμωσης των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου δεν προβληματίζει ιδιαίτερα την κυρία Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί, αφού πιστεύουν πως οι μεσογειακές χώρες είναι μόνο για διακοπές, οπότε θα τις μετατρέψουν σε θέρετρα για πλούσιους Ευρωπαίους που θα τρώνε κάθε χειμώνα το κρύο της αρκούδας και θα έρχονται το καλοκαίρι στη Μεσόγειο για να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους.
Εγραψε ο Pitsirikos