Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Napalm in the morning!!!

Στην ομιλία του ο κ. πρωθυπουργός στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο δήλωσε ότι δεν θίγονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα αλλά τα μέτρα θίγουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα.

Θα κάνουμε τα πάντα να μη χρεοκοπήσει η χώρα, δεν είναι ώρα ...
για απόδοση ευθυνών, εμείς είπαμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, κάνουμε ανατροπές σε ένα σύστημα που δεν υπηρετεί τη χώρα και θα συνεχίσουμε να τις κάνουμε συμπλήρωσε ο κ. πρωθυπουργός.

Ανέφερε ότι οι δανειακές ανάγκες της χώρας είναι 60 δις € το χρόνο και κάναμε μαραθώνιο επαφών και διαπραγματεύσεων για να μας σημασία και να τους πείσουμε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι και δικό τους και πετύχαμε τη δημιουργία του μηχανισμού. Η ανάγκη καταφυγής στο μηχανισμό απαιτεί θυσίες για να βγούμε από την οικονομική κρίση και θα ήταν καταστροφή να καταφύγουμε σε εναλλακτική πορεία.

Επίσης είπε ότι πήραμε σκληρές αποφάσεις που απαιτούν σκληρές θυσίες αλλά αναγκαίες και δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αλλά το συμφέρον της χώρας, πολλά από τα μέτρα είναι πρόσθετα και έκτακτα και σήμερα γίνονται θυσίες για να κάνουμε ιστορικές αλλαγές.