Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή! (σε μαγνητοσκόπηση)

Εσείς τα φάγατε, εμείς πληρώνουμε!!!
Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή. Ούτε στον β παγκόσμιο πόλεμο, ούτε στον εμφύλιο, ούτε όταν η Ελλάδα είχε μεγάλα προβλήματα δεν προσφύγαμε στην ΆΝΕΥ ΌΡΩΝ παράδοση της χώρας μας.
Όχι δεν θα ωραιοποιήσουμε την κατάσταση.

Μας βάλατε το κεφάλι στην λαιμητόμο και δεν βάλατε ούτε έναν στην φυλακή. Ο κόσμος θα ξεσηκωθεί, θα σας πετάξει έξω από την βουλή.

Δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί πολιτικός στον δρόμο. Πάει και τελείωσε. Ο κόσμος θα μάθει όλη την αλήθεια. Δεν τα φάγαμε μαζί τα χρήματα αλλά εμείς θα τα πληρώσουμε. Σε λίγο θα μιλήσουμε με ονόματα ποιοι έπαιρναν χρήματα από το κράτος και φαληρίσαμε.

Από ένα καταπληκτικό τοπίο βγήκε ο διαχειριστής μας να μας ανακοινώσει ότι η βάρκα μας βούλιαξε,και ότι με συλλογική προσπάθεια θα φτάσουμε στην νίκη.

Μίλησε για έμπνευση, πίστη, σιγουριά, ασφάλεια, για τους νέους για τις δυνατότητες των Ελλήνων και άλλα πολλά φαιδρά.

Κατ' αρχήν να...
ευχηθούμε στον διαχειριστή μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την εορτή του, μας κέρασε γλυκό, φαρμάκι και αναβλητικότητα.
Να είναι καλά αυτός και όλοι όσοι με τις πράξεις τους μας έφεραν σε αυτές τις νίκες.

Αυτή η ομπρέλα προστασίας, θηλιά στον λαιμό μας, που προετοίμασαν αυτός και όλοι όσοι κυβέρνησαν αυτή την χώρα, δεν την αξίζουμε εμείς που επί δεκαετίες ζήσαμε στα τούνελ τους και στις στενωπούς τους.

Είναι πλέον η ώρα να δούμε κατάματα ότι με την δική μας αδιαφορία αφήσαμε αυτούς που ευαγγελιζόντουσαν την ανάπτυξη,την άνοδο, την δύναμη ενώ δούλευαν για το αντίθετο.

Και φυσικά όλοι στα ΜΜΕ θα μας πείσουν ότι όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα.
Αυτό φυσικά θα το νοιώθει ο καθένας στο σπίτι και στην οικογένειά του.

Μας έφτασαν στον πάτο ενώ πληρώνονταν για άλλο σκοπό,μας κατέστρεψαν σαν χώρα και δεν έχει μπει κάποιος φυλακή.

Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου Προδότες της πατρίδας.

H μεγαλύτερη τηλεοπτική απάτη σε μια δραματική στιγμή για την Ελλάδα έχει την υπογραφή διευθυντών της τηλεόρασης. Του Κοσμά Σφαέλου στο ALTER, του Σ.Λιαρέλη στον ΑΝΤ-1 και του Βασίλη Παπαδρόσου στον ALPHA.

Τα τρία κανάλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ το τηλεοπτικό κοινό και έβγαλαν δήθεν ότι είναι ζωντανή σύνδεση ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι ο Παπανδρέου έχει κάνει την δήλωση αρκετά λεπτά νωρίτερα. Έγιναν όλα μαγνητοσκοπημένα για να μην πει ο πρωθυπουργός σαρδάμ και μπερδέψει τα λόγια του.

Την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο και τα ΜΜΕ έπαιξαν για άλλη μια φορά τα παιχνίδια της κυβέρνησης.
Από το troktiko μέσω apneagr