Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Όταν το κράτος κοιμάται νωρίς και ξυπνάει νωρίς !!!

Παρασκευή βράδυ, πήγαν όλοι νωρίς για ύπνο, την επόμενη το πρωί έπρεπε να ξυπνήσουν χαράματα, είχαν μια σημαντική δουλειά να κάνουν. Όλη η κρατική εξουσία θα ήταν επί ποδός, θα γίνονταν συλλήψεις και ο υπεύθυνος θα οδηγούνταν στα κρατητήρια.
Συγχρόνισαν τα ρολόγια τους, εγερτήριο στις πέντε, καφέ θα έπιναν στο δρόμο, είχαν αποφασίσει να βάλουν τάξη στο διαδίκτυο και δώσουν ένα μάθημα σε όλους τους bloggers, για γνώση και συμμόρφωση.
Είχε προηγηθεί και μια άλλη σύλληψη του blogger Naxios, αλλά οι «τρομοκράτες της μπλοκόσφαιρας» δεν συμμορφώθηκαν με τις επιταγές της κυβερνητικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Συνέχιζαν να ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και να διακωμωδούν την πράσινη ανάπτυξη.

Θα έβαζαν τέλος στην ιστορία με τα blogs, …

θα συλλάμβαναν χαράματα μέσα στο σπίτι του, θα προέβαιναν σε κατάσχεση των πιεστήριων του εγκλήματος και θα έκαναν ταυτοποίηση του φερόμενου ως διαχειριστή του Σωκράτη Γκιόλια με το blog troktiko, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Γιώργος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και της Veto, όπου σύμφωνα με αυτή, το blog troktiko ανήρτησε σχόλια εκτιμήσεις συνδέοντας των κ. Γιώργο Ψαρρά με την υπόθεση της Siemens, ενώ επρόκειτο περί απλής συνωνυμίας.

Πραγματοποίησαν τη σύλληψη, αλλά ο συλληφθείς ζήτησε μέσω του δικηγόρου του να γίνει η δίκη την ίδια μέρα και το δικαστήριο την ανέβαλε τη δίκη για τις 25 Φεβρουαρίου επειδή ήθελε να έχει στην κατοχή του τα πειστήρια των εργαστηρίων και τον άφησε ελεύθερο.
Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που επαγγέλλεται η κυβέρνηση επιβάλει έλεγχο, φίμωση και εφαρμογή μεθόδων κατοχής στο διαδίκτυο;

ΥΣ 1. Η εφημερίδα TA NEA έγραψε μια παροιμία ιστορία για την εμπλοκή του πρώην υπουργού κ. Ρουσόπουλου στην υπόθεση της SIEMENS , που σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός πρόκειται για συνωνυμίας με υπάλληλο της SIEMENS ο οποίος είναι και ο αναφερόμενος στο περίφημο ημερολόγιο (διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις).
Εδώ οδηγήθηκαν οι υπεύθυνοι στο δικαστήριο όπως έγινε και με τον Γκόλια ή ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;
ΥΣ 2. Μην παραλείψετε να διαβάσετε τα παρακάτω ενδιαφέρονται άρθρα :
Όλοι αυτοί που κόπτονται ξαφνικά για τον Γκιόλια και τα Blogs…

Οι παπά"φίμωτροι" και τα αναπάντητα ερωτήματα...

Kράτος οπερέτα ...σε επιχειρήσεις οπερέτα κατά blogger …με δικολαβίστικους νόμους και κομπογιαννίτικες μεθοδεύσεις ...