Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Eνα DVD με τη ζωή της Τίνας ετοιμάζονται να προσφέρουν οι εκδότες

Ενα DVD με πρωταγωνίστρια την νεαρή Τίνα, ετοιμάζει μεγάλος εκδοτικός όμιλος της Κολομβίας, ο οποίος παράλληλα ασχολείται και με το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

Η Τίνα είναι μια γνωστή Κολομβιάνα ακτιβίστρια, η οποία πρόκειται να γίνει υπουργός στη θέση, του Χοσέ Αρπάχτρο Ασφάλτο.

Ο Χοσέ Αρπάχτρο Ασφάλτο, είναι για χρόνια υπουργός Τσιμέντου στη χώρα του.
Είναι ο αγαπημένος των μεγαλοντίλερς-μεγαλοιδιοκτητων των ΜΜΕ, μια και τους κάνει όλα τα χατήρια: Τους δίνει άδειες να χτίζουν βίλες και εργοστάσια επεξεργασίας της κοκαίνης στο δάσος, τους φτιάχνει αεροδρόμια μέσα στη ζούγκλα για να φορτώνουν το εμπόρευμα και τεράστιες αποθήκες στα λιμάνια για να αποθηκεύουν τη κόκα.
Η Τίνα παίρνοντας μέρος σε διαδηλώσεις και καταλήψεις κεντρικών κτιρίων στη Μπογκοτά, κατήγγειλε δημόσια τις σχέσεις του Χοσέ Αρπάχτρο Ασφάλτο, με αποτέλεσμα να τους δυσκολεύει τα σχέδια.

Αυτό όμως που τους ανησυχεί ιδιαίτερα, είναι η αδυναμία του νέου ισχυρού άνδρα της χώρας στο πρόσωπο της Τίνας. Οι μεγαλονονοί φοβούνται οτι θα την κάνει υπουργό στη θέση του Χοσε Αρπάχτρο Ασφάλτο, μετονομάζοντας το υπουργείο απο Τσιμέντου σε Πρασίνου.
Ετσι αποφάσισαν να γυρίσουν ένα dvd με την προσωπική ζωή της Τίνας απο τότε που ήταν μωρό. Ετσι την εμφανίζουν γυμνή να θηλάζει, να παίζει με τις φίλες της, να πηγαίνει στα νήπια και στη συνέχεια στο Δημοτικό.
Εδω ερωτεύεται τον συμμαθητή της Χούλιο, μόλις 9 ετών. Οι μεγαλοντίλερς έχουν εξασφαλίσει το πρώτο φιλί της 8χρονης Τίνας με τον 9χρονο Χούλιο.

Στη συνέχεια υπάρχουν στιγμιότυπα απο τις βόλτες της Τίνας στη παραλία με το Χούλιο, ο οποίος είναι γιος γνωστού επαναστάτη της χώρας στο σπίτι του οποίου είχε βάλει κρυφά σύστημα παρακολούθησης, ένας απο τους μεγαλονονούς της χώρας, ο οποίος είχε αδυναμία στις κασέτες και τα DVD με τις ζωές των άλλων.

Tα πάντα όλα έχουν καταγραφεί στο DVD με τη ζωή της Τίνας.
Ακόμη και ένας παιδικός έρωτας της μητέρας της μ έναν ανατολικογερμανό, ο οποίος είχε αποδράσει απο την χώρα του πολύ πριν τη πτώση του τείχους και έφτασε ταλαιπωρημένος στην Κολομβία. Μόνο που τον παρακολουθούσε η ΣΤΑΖΙ και έτσι τον κατέγραψαν σε τρυφερά στιγμιότυπα με την μητέρα της Τίνας.

Το DVD αυτό αναμένεται να είναι προσφορά όλων των εφημερίδων και περιοδικών που ελέγχουν οι νταβατζήδες με σκοπό να διαπομπεύσουν την Τίνα ώστε να μη γίνει υπουργός!