Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Οικολόγοι ή ……….. ???

Μα τι άλλο θα δούμε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο ?
Άντε καλά έρχεται ο καθένας ανιστόρητος, κομπλεξικός, ψυχοπαθής φοράει την μάσκα του οικολόγου και βγαίνει στον κόσμο και λέει: Ψηφίστε με να πάω στην Ευρώπη, να γυρνάω να λέω ότι η Μακεδονία μας δεν είναι Ελληνική και πόσες άλλες Τρεμοπουλιακές αηδιαστικές αισχρότητες και βρίσκει και άτομα και συμπληρώνει ψηφοδέλτιο ???
Είμαστε οικολόγοι λέει...
Μείζον οικολογικό θέμα η Μακεδονία ε ???
Δεν θα πω δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη της πολιτικής...Θα πω αϊ στον αγύριστο και να μην σε ξαναδούμε ούτε σε φωτογραφία.
Ελπίζω να μην ξεγελαστούν πολλοί πραγματικοί οικολόγοι και του δώσουνε σημασία...
Την οικολογία ο τύπος την έχει …… , απλά του παρέχει πρόσβαση σε ευαίσθητους καλοπροαίρετους Έλληνες που έχουν αηδιάσει με τα χάλια μας στον τομέα περιβάλλον και είπαν να κάνουνε κάτι που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα, δηλαδή να μπουν και να στηρίζουν εντός βουλής και φυσικά και ευρωβουλής, ζητήματα που βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος και κατ επέκταση του πλανήτη.
Γαντζωμένος λοιπόν ο τυπάκος πάνω στον ιερό όρο "οικολογία" βρήκε πρόσφορο έδαφος, το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα και να που πήρε και αξία και έγινε και πρωτοσέλιδος..
Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα τον αντιμετώπιζαν αν έκανε το ίδιο στην γείτονα χώρα την "FYROM".... πολύ θα θελα να ξέρω πάντως...
Επειδή πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να ανεχόμαστε τέτοια καρκινώματα σαν δημοκράτες Έλληνες που είμαστε το μόνο που μας μένει είναι να τον μαυρίσουμε άσο κι αν έχουμε οικολογική συνείδησης, γιατί μόνο αυτό του αξίζει.
Μπας και αφυπνιστεί και το κόμμα του και τον στείλει εκεί που του αξίζει δηλαδή στο πουθενά και τον αντικαταστήσει με κάποιον πραγματικό οικολόγο.
Ας μην πάρει ούτε μια ψήφο από πραγματικό Έλληνα γιατί δεν του αξίζει.Γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Γιατί η Ελλάδα ήταν και θα είναι η ρίζα που με το αίμα των παιδιών από τα αρχαία ακόμα χρόνια θέριεψε το δέντρο της δημοκρατίας, τόσο γερά που ρίζωσε σε όλον τον πλανήτη και δεν της αξίζουνε οι όποιοι Τρεμόπουλοι να την υποβαθμίζουν.
Τελεία και παύλα και σ' όποιον αρέσει.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Από ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ