Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009

Επιστολή-προκήρυξη του Βασίλη Παλαιοκώστα στο διαδίκτυο!

Γράφει ο Βασίλης Παλαιοκώστας
"Αφιερώνω την τελευταία απόδραση στους υπουργούς Προκόπη Παυλόπουλο και Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τους συνιστώ να πράξουν το ίδιο. Ν αποδράσουν από την πολιτική σκηνή του τόπου, παίρνοντας μαζί τους και τον πρωθυπουργό Καραμανλή, τον εκ Χρησικτησίας.
Καλώ τον Νίκο Δένδια και την κυβέρνησή του να σταματήσουν να με προκαλούν με τα μέτρα που έχουν σκοπό να κάνουν ακόμη πιο άθλιες τις ήδη απάνθρωπες συνθήκες κράτησης των φυλακών.
Τους προειδοποιώ πως θα με δουν μεσάνυχτα πάνω από το μαξιλάρι τους, εάν συνεχίσουν να παριστάνουν τα σκληρά αγόρια.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι εάν πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς επειδή διαθέτουν αστυνομικούς φρουρούς. Εγώ δεν είμαι η Πετρούλα, χωνέψτε το. Ούτε η Σέχτα Επαναστατών!

Το ίδιο ισχύει και για τα παπαγαλάκια της αστυνομίας και το υστερικό κρεσέντο παπαρολογίας που εξαπολύουν στα τηλεπαράθυρα των υπόδικων εργοδοτών τους. Κανείς, ούτε κι ο στρατός ολόκληρος δεν μπορεί να προστατέψει κανέναν, εάν αποφασίσω να τον απαγάγω. Συνιστώ στους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και στους σοφέρ της λιμουζίνας τους να κοιτάνε ψηλά στον ουρανό, πάνω από το κεφάλι τους καθώς θα διασχίζουν την Κηφισίας και να τσεκάρουν ακόμη και τις άδειες πισίνες στις κυκλαδίτικες βίλες τους!

Θα γίνω σκιά του κάθε διεφθαρμένου λαμόγιου, έτσι ώστε να ζει με τον φόβο. Εγώ, όπου και να βρεθώ, οι πατριώτες μου θα μου προσφέρουν καταφύγιο, απο την Κρήτη ως τη Θράκη. Εσείς έχετε λόγους να κρύβεστε και να παίρνετε τα μέτρα σας!
Καλώ τον πρωθυπουργό της χώρας, να κινήσει τις ίδιες ταχύτατες διαδικασίες και για την σύλληψη των Εφραίμ, Χριστοφοράκου, Μαυρίδη, κουμπάρων, αλλά κι όλων εκείνων των διεφθαρμένων επιχειρηματιών της διαπλοκής που ο ίδιος απεκάλεσε νταβατζήδες, στου Μπαιρακτάρη. Και κάτι τελευταίο: Υπό άλλες συνθήκες μια σωστή Δικαιοσύνη θα έδινε εντολή να μπουκάρουν οι αστυνομικοί στα πολυτελή ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.

Εκεί βρίσκονται τόσα λαμόγια που κάνουν κάποιους από μας, να δείχνουμε άγγελοι μπροστά τους. Αυτή είναι η δημοκρατία σας, αλλά να ξέρετε ότι σας περιμένουν εκπλήξεις. Υπόσχομαι σε καθένα από όλους εσάς να βγαίνει από το σπίτι του, δίχως να είναι σίγουρος αν θα επιστρέψει..."

ΠΗΓΗ: http://www.facebook.com/topic.php?uid=65839224352&topic=7161