Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Βγήκαν τα κουμπούρια στο "Τρύπιο Πιάτο". Γουέστερν στο Χαλάνδρι...

UPDATED
Ο Ταμπακόπουλος έβγαλε όπλο στο Μαρινάκη...
Επεισόδιο έξω από το "Άσπρο Πιάτο"...
ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Η απροσδόκητη (;) συνάντηση έγινε στο γνωστό εστιατόριο "Άσπρο Πιάτο", στο Χαλάνδρι. Ο Μαρινάκης και ο πρώην εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ", άρχισαν να ανταλλάσσουν φαρμακερά βλέμματα. Ήταν έτοιμοι να αρπαχτούν μέσα στο μαγαζί.
Ξαφνικά, ο Μαρινάκης σηκώνεται όρθιος και...
του λέει, "έλα έξω, άμα θέλεις" .
Ο Ταμπακόπουλος σηκώθηκε, πήρε ένα μικρό τσαντάκι που 'χε δίπλα του-και όπως αποδείχθηκε, είχε μέσα όπλο-και βγήκε έξω.
Ο Μαρινάκης άρχισε να του τα χώνει: είσαι εκβιαστής! Μ' εκβιάζεις συνέχεια μέσα από ένα blog!
Ο Ταμπακόπουλος αντεπετέθη με ύβρεις και την ώρα που βρισκόταν στην κορύφωσή του το επεισόδιο, έβγαλε απ' το τσαντάκι του το όπλο. Ο Μαρινάκης αντέδρασε βίαια, του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και προσπάθησε να του αποσπάσει το όπλο.
Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκαν και οι δυο στο Α.Τ. Χαλανδρίου και ο μεν Ταμπακόπουλος, του υπέβαλε μήνυση για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και ο Μαρινάκης για ψευδή καταμήνυση και απειλή με πυροβόλο όπλο.
Το όπλο ο Ταμπακόπουλος, το κατέχει με νόμιμη άδεια, ως εκδότης εφημερίδας...


Γουέστερν (συνέχεια) στο "Τρύπιο Πιάτο" στο Χαλάνδρι. Οι άνδρες μεταξύ τους...
O Bαγγέλης Μαρινάκης κουβαλάει μαζί του δέκα πέντε μπράβους οι οποίοι οπλοφορούν. Μάλιστα... είναι και έξαλλος με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης γιατί του έδωσαν αστυνομική προστασία, τον ίδιο αριθμό αστυνομικών με εκείνον που έδωσαν στον Πατέρα (φοβερός ανταγωνισμός μεταξύ ... ανθρώπων του πνεύματος)

Ακόμη εξ' αιτίας δημοσιευμάτων στην εφημερίδα του «Στο Καρφί» εναντίον του Ν.Πατέρα ...προσέφερε μπράβους σε αυτόν που έγραφε τα δημοσιεύματα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τον συντάκτη των δημοσιευμάτων απειλείτο η ζωή του.

Είναι σαφές ότι τα δημοσιεύματα δεν τα έγραφε ο... «κουμπουροφόρος νταής»-κάτι που μπορεί και να αποδειχθεί- ο οποίος όμως και την πλήρωσε με σχετική αγωγή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...

Όσο για το ποιοί δικαιούνται οπλοφορίας, όλοι εκείνοι των οποίων απειλείται η ζωή.

Και φυσικά το ότι απειλείται η ζωή του συγκεκριμένου..."κουμπουροφόρου νταή" το απέδειξε ο Μαρινάκης με την επίθεση του. Γιατί μόνον γέλια προκαλεί η επίκληση του Μαρινάκη ότι ο δημοσιογράφος έβγαλε ...πιστόλι... Εκτός εαν αυτό δηλώνουν οι ....δεκα πέντε κουμπουροφόροι μπράβοι του (μεταξύ των οποίων είναι και αστυνομικοί κε υπουργέ;) που τον συνόδευαν για να τον προστατέψουν απο τον «πιστολέρο δημοσιογράφο». Κι η αθλιότητα έχει τα όρια της. 

Από exofitsio μέσω kourdistoportocali