Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Έτοιμος να του... τα ξαναδείξει ο Μεϊμαράκης

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την αποκάλυψη του ΝΡ ότι έδειξε στον Γιώργο Καρατζαφέρη τα “αχαμνά” του, προσπάθησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μόλις πληροφορήθηκε ότι το νέο άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

"Δεν ξέρω ποιος τα κυκλοφορεί αυτά αλλά αν τα δίνει ο Καρατζαφέρης στους δημοσιογράφους ο άνθρωπος δεν είναι καλά" έλεγε σε συναδέλφους του στο καφενείο της Βουλής.

Ο κ. Μεϊμαράκης δέχεται ότι πράγματι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ σε διάδρομο της Βουλής, αλλά υποστηρίζει ότι του ...
γύρισε την πλάτη για να μην τον χαιρετήσει. "Αυτός είναι ικανός αν του έλεγα καλημέρα να διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι τα βρήκαμε" υπογράμμιζε ο πρώην υπουργός για να εξηγήσει τη στάση του.
Ωστόσο, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: " Αν μάθω ότι αυτός κυκλοφόρησε το όλο θέμα την επόμενη φορά που θα τον δω θα την κάνω στ´αλήθεια την κίνηση"
Βαγγέλη, άστο...

Η κίνηση έγινε- το πληροφορηθήκαμε από άριστη πηγή. Αρκεί να σου πούμε ότι μετά το περιστατικό, ο Καρατζαφέρης, παρουσία μεγάλης ομάδας βουλευτών, προσέτρεξε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο και του ζήτησε, επειδή έχετε καλές σχέσεις, να σου μιλήσει για να ηρεμήσεις.

Στην τελική, πέρα από τις κορώνες του καθωσπρεπισμού που διέπει την πολιτική μας ζωή και τους δημοσιογράφους που την κρίνουν, οι ανθρώπινες αντιδράσεις, έστω και σε αυτό τον βαθμό, είναι μέσα στο πρόγραμμα...
Από newpost