Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Περι της BlogΣυνωμοσίας Μάκη -ΓΑΠ

Από τους "Παπατζήδες"

Λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει τι παίζει με τον Μάκη και τον ΓΑΠ ! Δεύτερο εμείς θεωρούμε ότι καλά έκανε και έφτιαξε το blog ,είτε για εμπορική του ανάπτυξη, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο ! Η google και η Wordpress γιατί τα έφτιαξαν νομίζετε για να μπλογκάρουμε ΕΜΕΙΣ ! Όχι βέβαια! Για εμπορική ανάπτυξη τα έκαναν. Όπως και το facebook κλπ! Έτσι λειτουργούν στην Αμερική ! Και στον κόσμο που παίζει ελεύθερη οικονομία και όχι διαφθορά , σήψη και κομπογιαννιτισμός!
Εδώ καταπίνουμε την κάμηλον και διυλίζουμε τον κώνωπα ! Έχουν γίνει όλοι ιντερνολόγοι ...Η Ελλάδα είναι ένα τίποτα Στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ! όπως ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ Δικαιοσύνη ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Κανείς δεν έρχεται να επενδύσει στο διαδίκτυο και όπου αλλού εκτός και αν θέλει να αυτοκτονήσει ! Εκτός και αν είναι του συστήματος !

ΚΑΙ τις έχουν γραμμένες ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Αμερική και άλλου ! Ξέρουν ποιοι της βγάζουν και γιατί τις βγάζουν! Ξέρουν ότι ή Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ! Για θέματα διαδικτύου δεν το συζητάμε ...
Ξέρουν τα πάντα εκτός Ελλάδος ! Ποιοι υπαγορεύουν τις Αποφάσεις και πως παντού υπάρχει ένας Γιοσάκης , , ένας Εφραίμ κλπ που κάνει τις βρώμικες δουλειές!
Σε όλο το κόσμο ακολουθούν το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ σε νομοθεσία και πρακτικές διαδικτύου ! Στην Ελλάδα ακολουθούν το Γιοσάκιο Μοντέλο!

Οποτε σιγά την μεθόδευση του Μάκη να ανατρέψει την απόφαση ενός δικαστηρίου που είναι η εξαίρεση στον κανόνα! Εκτός Ελλάδος δεν παίζουν αυτά ...και η google (όπως και πολλές εταιρίες του παγκόσμιου διαδικτύου ) θεωρούν την Ελλάδα ανύπαρκτη διαδικτυακά (σε εμπορική εκμετάλλευση και θέματα διαφάνειας ) δεν μπλέκεται σε αυτά! Σε αντίθεση με την Τουρκία λόγω και πληθυσμιακής διαφοράς! Και εκεί κάνουν εκπτώσεις, κυρίως σε ηθικοθρησκευτικά ζητήματα , όπως σε όλους του μουσουλμανικούς πληθυσμούς

Ακολουθεί την πρακτική της ! Μουφάρουν διάφορα κατά καιρούς ! Και μεθοδεύουν διάφορα ...Με το κολπάκι του δήθεν εκβιασμού κλπ Αλλά δεν μασάνε πλέον! Στην Αμερική!
Και δεύτερο μας έχουν όλους φακελωμένος ! Δεν χρειάζεται καμία google να τους πει ποιος είναι πίσω από τα blogs ! Και κανένας συνωμότης ΜΑΚΗΣ.
Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε !
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ