Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κατουρήθηκαν από τη χαρά τους σε ΣΚΑΪ – Μέγκα!

Κατουρήθηκαν από τη χαρά τους σε Μέγκα και ΣΚΑΪ μετά την επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη Eurostat (λέμε τώρα «επιβεβαίωση»).

Ετρεχαν σε κοντινά σούπερ μάρκετ και φαρμακεία για πάμπερς σε Τρέμη, Πρετεντέρη, Κοσιώνη, Μπάμπη κ.λπ. γιατί δεν κρατιόντουσαν από τη χαρά τους.

Πάμπερς χρειάστηκαν και για τον πρωθυπουργό, που αυτός όμως ήταν χ€σμένος από τη χαρά του και βγήκε με γραπτή δήλωση να πανηγυρίσει για το θριαμβευτικό γεγονός, δηλώνοντας ότι «θεμελιώνουμε το μέλλον της Νέας Ελλάδας».

Τώρα πώς ένας άνθρωπος αλλάζει το όνομα μιας χώρας που λέγεται «Ελλάδα» σε «Νέα Ελλάδα», κανείς δεν το καταλαβαίνει. Εχει συμβεί πάλι όμως, όταν ο Πανιώνιος μετονομάστηκε «Νέος Πανιώνιος».

Ο Βενιζέλος δεν χρειάστηκε πάμπερς γιατί φοράει και λάνσαρε τη νέα λέξη ότι...
επιστρέφουμε στην «κανονικότητα».

Μετά πώς να μην τον εγκωμιάζουν όλοι οι παρουσιαστές ότι είναι ρήτορας, κάτι σαν τον Δημοσθένη. Που μασούσε πέτρες για να βελτιώσει την άρθρωσή του, ενώ ο Βενιζέλος έφτασε στο σημείο αυτό της ρητορείας μασώντας παϊδάκια και μοσχαροκεφαλές.

Ο Πρετεντέρης κατουρήθηκε πολλές φορές από τη χαρά του, γιατί ο θρίαμβος του πρωτογενούς πλεονάσματος συνέπεσε με τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στην παράταση επί της ΤΣΣΚΑ.

Κοσιώνη και Μπάμπης σηκώθηκαν μάλιστα όρθιοι και απέδειξαν ότι μειώθηκε το δημοσιονομικό έλλειμμα και αυτό είναι καλύτερο από την αύξηση του πρωτογενούς πλεονάσματος, άρα πρέπει να κατουρηθούμε όλοι από τη χαρά στα σπίτια μας.

Η γιαγιά κατουρήθηκε από τη χαρά της κι αυτή, αλλά για λάθος λόγο. Ακούει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες για τη Σουλεϊμάν και νομίζει πώς ξανάρχισε ο «Σουλεϊμάν».

Οι παρουσιαστές μιλάνε συνέχεια στον αέρα για τους Ρομά. Μόλις πέφτει το βίντεο μιλάνε μεταξύ τους για τους γύφτους και τη γύφτισσα.

Αλλη είδηση να κατουριέσαι από χαρά. Ηρθαν 16 ζευγάρια Κινέζων να παντρευτούν ταυτόχρονα στην Κρήτη. Υπολογίζεται ότι θα γυρίσουν στην πατρίδα τους οι μισοί μετά τις μπαλοθιές.

Τους υποδέχτηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε ότι ενώνει τους δύο λαούς η ομοιότητα. Ολοι οι Κινέζοι μοιάζουν και όλοι οι Ελληνες είναι φτωχοί.

Ο Μητσοτάκης έχει παραστεί λόγω ηλικίας στους πιο πολλούς γάμους στην Κρήτη. Κι όμως δεν τον έχει πετύχει ούτε μια μπαλοθιά.

Και ούτε έχει φορέσει, έστω και μία φορά, πάμπερ.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μοντάζ Γρέκι