Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Είχαν δωρεάν σύνδεση !!!

Τώρα εξηγείται πως επικοινωνούσαν στην κατοχή οι προδότες, καταδότες, καρφιά και οι ρουφιάνοι με τους γερμανούς !!!
Είχαν δωρεάν σύνδεση !!!

Γιώργο πίσω και γρήγορα !!!

Από freskoprama 

Αδιέξοδο στη συνάντηση Μπατζελή - αγροτών

Σε αδιέξοδο κατέληξε η τετράωρη σύσκεψη της υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κατερίνας Μπατζελή και εκπροσώπων από τα 14 μπλόκα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Μετά το τέλος της συνάντησης, εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα της Αλαμάνας του Κάστρου και μερικών άλλων της Βορείου Ελλάδας ανέφεραν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Όπως είπαν, αύριο το μεσημέρι, σε συνελεύσεις που θα γίνουν στους τόπους των μπλόκων, θα πάρουν ...

τις αποφάσεις τους για την μορφή του αγώνα τους.
Στο ξεκίνημα της συνάντησης η Κ. Μπατζελή τόνισε: "Κατανοούμε και ζούμε τα προβλήματα των αγροτών, τις αγωνίες και τα αιτήματά τους. Απαντάμε με τρόπο σαφή, τεκμηριωμένο και χρονικά οριοθετημένο".
Η ίδια τους κάλεσε να αρθούν στο ύψος της κοινωνικής τους ευθύνης και να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Από foreignpress

Επιστρέφει ο χιονιάς από Τρίτη


Έτσι τιμωρείται η κλοπή !!!


Η αντίδραση όταν φτάνεις στο όριο !!!


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η νέα συσκευή iFail της Open Gov !!!

O κ. Πρωθυπουργός παρουσίασε τη νέα συσκευή iFail της Open Gov και δήλωσε ότι αυτή η συσκευή είναι απίστευτη.
Έχει και μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτή όπως:
Μπορείς να στείλεις βιογραφικό για να γίνεις γενικός γραμματέας, να αποθηκεύσεις τις αποδείξεις αγοράς, να υπολογίσεις πότε θα τερματιστεί το πάγωμα των μισθών και πότε θα πάρεις αύξηση, πότε θα συνταξιοδοτηθείς και τι σύνταξη θα πάρεις, προβάλλει αυτόματα τις νέες θέσεις εργασίας, αν κάνεις ενημέρωση βλέπεις τις …

πιο πρόσφατες αυξήσεις όλων των αγαθών, ληστείες, τρομοκρατικές ενέργειες και τα τελευταία νέα της εγχώριας showbiz.
Υπολογίζει αυτόματα πόσα χρήματα έμειναν στο κρατικό ταμείο, πότε θα πάρουμε το νέο δάνειο, την πορεία των spreads, πότε θα εκδοθούν τα νέα ομόλογα.
Η συσκευή αναμεταδίδει σε απευθείας σύνδεση τις ομιλίες του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών από το εσωτερικό ή το εξωτερικό της χώρας.
Δείχνει επίσης ζωντανά τις πορείες, διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες και ο ενσωματωμένος χάρτης προτείνει τρόπο αποφυγής των.
Χρησιμοποιήθηκε για την αποφυγή των μπλόκων των αγροτών με απόλυτη επιτυχία.
Το iFail είναι το σωστό καθημερινό εργαλείο για τον καθένα.

Χωρισμός βόμβα Μενεγάκη-Λάτσιου

Είδηση βόμβα ξέσπασε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία!
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος χωρίζουν!
Το ζευγάρι μάλιστα έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη διάλυση του γάμου του, η οποία αναφέρει: “Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε ...

από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”.
Από totefteri

Στημένο το X-factor

Εδώ πρόκειται για σκάνδαλο της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Στον Αντ1 βάζουν τον κόσμο να ψηφίζει στο X-factor ποιον θέλουν για αποχώρηση ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ αφού είναι στημένα. Ξέρουν απο πριν ποιους θα κρατήσουν και ποιους όχι! Το θέμα ξεσκέπασε ο Θεοφάνους με το που έδιωξε την Ήβη...
Το ΕΣΡ δεν μπορεί να μην επέμβει αυτή τη φορά αφού πρόκειται για κοροϊδία του κόσμου ενώ στην μέση παίζονται και λεφτά απο τα 090. Διαβάστε το απόσπασμα της ανακοίνωσης της Sony Music που το αποδεικνύει.
"Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στα πλαίσια της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρείας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας ...

να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της Παραγωγής του X-Factor και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Ant-1"
Από troktiko

Να γιατί η Ελλάδα έχασε το κύρος της στις διεθνής αγορές…

Κ. Πρωθυπουργέ, κύριε Υπουργέ των Οικονομικών, οι αγορές τιμωρούν αυτούς που δεν τηρούν τον λόγο τους.
Αποκαταστείστε ΑΜΕΣΑ το κύρος της Ελλάδος στο εξωτερικό!
Αλήθεια, εκείνα τα λεφτά, που θα έδινε η Ελλάδα πριν έναν χρόνο(του Κ.Καραμανλή τότε!) για τον πόλεμο του Αφγανιστάν, τα δώσαμε; ΟΧΙ!!!
Αυτή η αναξιοπιστία μας, εκτίναξε τα spreads στα ύψη!
Είναι εγκληματικό να τάζεις χρήματα στους Αμερικάνους και τελικά να μην τα δίνεις!
Η τιμωρία είναι υψηλά spreads.
Δείτε το video…
κ. Παπακωνσταντίνου, Θα τον χάσουμε τον πόλεμο τελικά...
Αποκαταστείστε ΑΜΕΣΑ το κύρος της Ελλάδος στο εξωτερικό!
Στείλτε τα χρήματα στους Αμερικανούς!
Από taxalia   το είδα στο freskoprama

Ακόμα να συνέλθουν από …

τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των ομολόγων

Θα συναντήσει τους αγρότες της Νίκαιας !!!

Του Ανδρέα Πετρουλάκη, από την kathimerini

Ψήφισαν νόμο για χάρη του Πρινιωτάκη

Η ταμπακέρα στην αποκάλυψη χθες στη Βουλή της διαγραφής της ύψους 5,5 δις οφειλής της «Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ» προς το δημόσιο, για την οποία δεν μίλησε κανείς βρίσκεται στο νόμο που ψηφίστηκε ειδικά, προκειμένου να έχει αναδρομική ισχύ η προθεσμία για άσκηση προσφυγής, που είχε παρέλθει.
Η απόφαση επιβολής του προστίμου κοινοποιήθηκε στις 5/7/2007 και η προθεσμία των 60 ημερών έληγε στις 5/9/2007.
Είναι προφανές ότι ο νόμος 3610/2007 που τέθηκε σε ισχύ με τη δημοσίευσή του στις 22/11/2007, ψηφίστηκε για να διευκολύνει ...

τη συγκεκριμένη εταιρία. Η παράγραφος 3 του άρθρου 25 του νόμου 3610/2007 ορίζει:
«Εξαιρετικά, προκειμένου περί φορολογικών και τελωνειακών διαφορών στις προθεσμίες για την άσκηση προσφυγής ή ενδίκων μέσων ή άλλων ενδίκων βοηθημάτων οριζομένων από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας δεν υπολογίζεται το χρονικό διάστημα από πρώτης (1ης) έως τριακοστής πρώτης (31ης) του μηνός Αυγούστου.»
Είναι σαφές ότι η παράγραφος αυτή είναι φωτογραφική.
Με τη μεθόδευση αυτή, χαρακτηρίστηκε εμπρόθεσμη η καταφανώς εκπρόθεσμη προσφυγή της εταιρίας.
Αυτό είναι μέγα πολιτικό σκάνδαλο που δικαιολογεί ακόμη και παραπομπή του πρώην Τσάρου της Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη στο Ειδικό Δικαστήριο.
Από kentri

Οι αλλαγές ξεκίνησαν…

…το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό !!!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Get Lost: The Final Season (Greek Version)


Που πήγαν τα λεφτά οεο!!!

Ερώτηση προς τον Υπουργό Διακαιούσης κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης για να ξεκαθαριστεί ποιός εισέπραξε 2,4 εκατομμύρια ευρώ τα οποία έκανε ανάληψη και μετέφερε σε βαλίτσα ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕΠΥ.

Ο καιρός - Παρασκευή 29 Ιαν 2010


Ο προπονητής και ο παίχτης θα ...

πετάξουν ως συνήθως το μπαλάκι στην εξέδρα !!!
Θα ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν κανέναν, παραπλανήθηκαν, δεν ….

υπολόγισαν σωστά και δεν μπορούσαν να προβλέψουν την εξέλιξη.
Εμείς που ως θεατές που καλούμαστε να πληρώσουμε 5,5 δις ευρώ θα τους πιστέψουμε;

Πολυβόλο η Λιάνα, «τους έστειλε για άρμεγμα» !!!

Τα κανάλια κάθε μέρα βγάζουν στον αέρα τον Πρόεδρο των Επιμελητηρίων κ. Γ. Κασιμάτη, ο οποίος καταφέρεται εναντίων των αγροτών για τον κλείσιμο των δρόμων από τα μπλόκα.
Σήμερα στην πρωινή εκπομπή «κοινωνία ώρα MEGA», εκτός από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, βρήκε απέναντι του και την κ. Λιάνα Κανέλλη.
Πολυβόλο ως συνήθως η Λιάνα, άρχισε να «πυροβολεί κατά ριπάς» τον εκ Βρυξελλών ορμώμενο πρόεδρο.
Εκτός των άλλων, ακόμη και περιμένει απάντηση από τον κ. Κασιμάτη, όταν τον ρώτησε γιατί δεν κινήθηκε εναντίων της εταιρίας που είναι υπεύθυνη για το κλείσιμο των Τεμπών εδώ και 4 μήνες.
Η Λιάνα συνέχισε τις βολές εναντίων των καναλιών και ….

αυτών που κατηγορούν την αγροτική τάξη λέγοντας « Έχει πάει κανένας να αρμέξει, μας πήξατε στη μαγειρική, πρωί βράδυ στα κανάλια μαγειρεύεται, χωρίς αυτούς τι θα μαγειρέψετε «πλαστικά κοτόπουλα».
Αναξιοπρεπής οποίος βγαίνει στο δρόμο και μας κράτησαν ζωντανούς η Βρυξέλες είπε ο Πρόεδρος, να μην κάνετε τον πατερούλη στο διάλογο και χάθηκε ο σεβασμός στον αγώνα του άλλου του απάντησε η Λιάνα η οποία απέκτησε τον επιθετικό προσδιορισμό «πολυβόλο» από τους αγρότες όπως είπε ο Οικονομέας.
Στο τέλος η Λιάνα είπε «για όλα τα σοβαρά θέματα «μούγκα στη στρούγκα οι μιντιάδες».

Φιλάκια


Ομιλούν για τους γεωργούς σαν να μιλούν για κατσαρίδες...

Ωραίοι -όπως πάντα και για όλα- οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, ιδιωτικής και κρατικοκυβερνητικής- εκείνοι που ομιλούν για τους γεωργούς σαν να μιλούν για κατσαρίδες.
Ορισμένοι απ' αυτούς με μηνιαίο μισθό όσα δεν βγάζει ένας αγρότης σε έναν χρόνο μιλούν για τους γεωργούς (κι ενίοτε προς τους γεωργούς), όπως οι λακέδες των ευγενών στους ποπολάρους.
Αυτοί, οι ταγματασφαλήτες της νέας οικονομικής τάξης πραγμάτων!
Ομως φταίνε και πολλοί απ' τους πολίτες.
Ελάχιστοι κράζουν αυτά τα θρασίμια. Θρασίμια που, κατά καιρούς και αναλόγως, επιτίθενται ...

σε όλους όσους κάθε φορά η ανάγκη βγάζει στον δρόμο. Καθηγητές, φοιτητές, εργάτες, υπαλλήλους -οι πάντες έχουν στοχοποιηθεί απ' αυτά τα κοράκια, τους μισθοφόρους των αφεντικών, των δύο κομμάτων και των εταιρειών που με τις «πένες» τους διαστρέφουν τη δημοσιογραφία σε προπαγάνδα και ιδεολογική τρομοκρατία.

Ομως, ξαναλέω, φταίνε και οι πολίτες. Οχι μόνον δεν ζητούν ευθύνες, απ' αυτά τα ανδράποδα της εξουσίας, αλλά κι ένα μεγάλο μέρος τους επιβραβεύει τους χειρότερους. Οταν μια εφημερίδα όπως του «κομιστή» έχει τόσο μεγάλη κυκλοφορία, τότε κάτι σάπιο υπάρχει και στον λαό του βασιλείου της Δανιμαρκίας...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΑΘΗ
Το είδα στη sibilla

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Οι μεγαλόψυχοι…

χάρισαν 5,5 δις ευρώ που επιβλήθηκαν για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων στην Ακρόπολις Χρηματιστηριακή.
Αντώνης Βαρδής -Καίτη Γαρμπή : Η πατρίδα μου
Αντώνης Βαρδής: Θα εκραγώ

Η μαύρη τρύπα της οικονομίας…

δεν γεμίζει με τίποτα !!!
Κάθε μήνα και ένα δάνειο και όλα τα λεφτά στη μαύρη τρύπα που δε λέει να γεμίσει με τίποτα !!!


Σκάνδαλο! Διέγραψαν το πρόστιμο για τα δομημένα ομολόγα

Κατήγγειλε ότι διέγραψαν χρέος 5,5 δισεκατομμυρίων από πρόστιμο για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων στην Ακρόπολη Χρηματιστηριακή.
Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αποκάλυψε ότι το 2008 με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών διέγραψε ....

πρόστιμο ύψους 5.5 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ακρόπολης Χρηματιστηριακή.

Όπως είπε ο κ. Σαχινίδης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εισαγγελική παρέμβαση για την διαγραφή του υπέρογκου αυτού χρηματικού ποσού, που είχε επιβληθεί ένα χρόνο νωρίτερα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη χρηματιστηριακή εταιρεία για την υπόθεση της πώλησης των δομημένων ομολόγων στο ΤΕΑΔΥ.

Το πρόστιμο είχε επιβληθεί τότε στη σκιά του σκανδάλου των δομημένων ομολόγων, το οποίο είχε προκαλέσει τριγμούς στο τότε κυβερνητικό σχήμα, αλλά και απομακρύνσεις γαλάζιων στελεχών.
Από newsit

Η παρουσίαση του iPad


O Steve Jobs παρουσίασε τη νέα συσκευή iPad της Apple και δήλωσε ότι αυτή η συσκευή είναι απίστευτη. Έχει και μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτή,...
μπορείς να συνδεθείς στο internet με τη χρήση της οθόνης αφής και είναι καλύτερη από ένα laptop ή από ένα smartphone.
To iPad έχει πάχος 1,25 εκατοστά (0.5 ίντσες), ζυγίζει 700 γραμμάρια, η οθόνη του έχει διαγώνιο 9,7 ιντσών, η μπαταρία του με μία φόρτιση μπορεί να παίζει 10 ώρες συνεχόμενα βίντεο και μπορεί να μείνει σε κατάσταση αναμονής για ένα μήνα. Ενσωματώνει επεξεργαστή 1GHz Apple A4 και διατίθεται σε εκδόσεις με εσωτερική μνήμη Flash από 16GB έως 64GB. Η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά από 499$ δολάρια και το ακριβότερο μοντέλο θα φτάνει στα 829$. Στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Η συσκευή φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί τόσο τα netbook όσο και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, αναπαραραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μουσική, βίντεο και ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Επιπλέον, το iPad υποστηρίζει μια σειρά από άλλες εφαρμογές, όπως η αναπαραγωγή και διαχείριση ψηφιακών φωτογραφιών, το ημερολόγιο, οι χάρτες της Google και το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes store. Ο κάτοχός του μπορεί να δει επίσης βίντεο από το YouTube, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, ενώ σε πλάγια τοποθέτηση, το πληκτρολόγιο αφής έχει σχεδόν φυσικό μέγεθος.

Οι κάτοχοι του iPhone θα μπορούν άμεσα να συγχρονίσουν άμεσα τις εφαρμογές που διαθέτουν με το iPad, ενώ για τους προγραμματιστές υπάρχει ήδη ειδικό περιβάλλον ανάπτυξης νέων εφαρμογών, ειδικά για τη νέα συσκευή της Apple.
Το ipad φιλοδοξεί έτσι να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους προσωπικούς υπολογιστές και τα smartphone, ένα πάντρεμα που τα netbook δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν.
«Το πρόβλημα είναι ότι τα netbook δεν είναι καλύτερα σε τίποτα. Είναι απλώς φτηνοί φορητές. Πιστεύουμε ότι εμείς έχουμε κάτι καλύτερο» είπε ο Steve Jobs πριν αποκαλύψει το τελευταίο του δημιούργημα.

Οι ιδιοκτήτες θα μένουν στο ενοίκιο !!!

Σενάριο πτώχευσης από Τράκα και Χατζηνικολάου, σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Alter.
Ο Γιώργος Τράγκας άρχισε με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, όπου οι ιδιοκτήτες θα μένουν πλέον στο ενοίκιο και συνέχισε με τις οι πράσινες και οι γαλάζιες κυβερνήσεις που πτώχευσαν τη χώρα ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου κατέκρινε ...

τους βουλευτές που θα τους πληρώσουμε να εξετάσουν τα σκάνδαλα που έκαναν τα κόμματά τους.

Μετακόμιση λόγω Google

Επειδή για δεύτερη φορά και χωρίς καμιά αιτία-ποιος ξέρει τι παιχνιδάκια παίζονται μιας και είμαστε σε ανοδική πορεία και τις δυο φορές με καθημερινούς επισκέπτες πάνω από 5.000- μάς κλείδωσε η γούγλε (έτσι για να μάθει) το blog show-bitchvip (πρώτη ήταν με το show-bitch) μετακομίσαμε γιατί χωρίσαμε από αυτήν οριστικά.
Η νέα μας διεύθυνση όπου περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους είναι η http://www.showbitch.wordpress.com/. Υπάρχουν κι αλλού ιντερνετιές που κάνουνε blogάκια.
Για την ιστορία να σας πληροφορήσω ότι γράψαμε e-mail για επανεξέταση και μας... έγραψε κι αυτή, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Συγχωρείστε μας τυχόν ελλείψεις αλλά ακόμα το μαθαίνουμε το wordpress. Σας περιμένουμε όοοοοολες και όοοοοολους!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γνωστούς και άγνωστους bloggers που και αυτή τη φορά στάθηκαν δίπλα μας. Και δεν αναφέρομαι στις πρώτες... μούρες του διαδικτύου που μας... έφτυσαν!
Ο νοών νοείτω και μη ξεχνάτε.


Virtual Reality Government: "Gap's Plan B"

Σας παρουσιάζουμε τo "Σχέδιο Β" της Κυβέρνησης Εικονικής Πραγματικότητας!!!

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 28 Ιαν 2010

Από 24gr

Η κομπανία !!!

[Updated] Να μην αποκαλυφθούμε

Τα πήρα στη μασχάλη !!!

Ένας επαγγελματίας οδηγός νταλίκας διηγείται μια περιπέτεια με τη νταλίκα του.

Ξυρίζει το εργαλείο λέμεεεεεεεε!!! Πολλά νίκελα....!!!


Από news24gr

ΞεφτιΛάκης

Η απόλυτη ξεφτίλα χθες βράδυ στο τσαντίρι, όπου παρακολουθήσαμε ένα βίντεο, που στο όνομα της σάτιρας, προσπάθησε να γελοιοποιήσει και να ξεφτιλίσει τον πρωθυπουργό της χώρας.
Είδαμε τον Bin(e)Laki της σάτιρας να ασκεί δριμεία κριτική σε ένα σύστημα που υπηρετεί ως πιστός στρατιώτης στο έπακρο και εκμεταλλεύεται τις ασθενέστερες τάξεις εξαπολύοντας τηλεοπτικά υποκριτικά μανιφέστα υποστήριξης και καταδίκης, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, καρπωνόμενος τις ωφέλειες και τα εκατομμύρια ενός συστήματος που καταδικάζει .
Χτες ο ΞεφτιΛάκης με το αμφιλεγόμενο βίντεο κατάφερε να ακυρώσει τις αναφορές του σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα (αγρότες κλπ) και τα σκάνδαλα που αναφέρθηκε.
Μπράβο ΞεφτιΛάκη !!!


ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ !...

Από logoplokies

Ξαναρχεται η δραχμη;;; Και αν ναι, ας θυμηθουμε ποιοι “βοηθησαν” σε αυτο…….

Από asimonis

Ψυχογιού Vs Tρομοκράτες: Λάθος σημάδι...

Πήρε εξιτήριο μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι η 23χρονη ειδική φρουρός Σ. Ψυχογιού που έπεσε θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής στις 27 Οκτωβρίου του 2009. Η γενναία κοπέλα έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους, όπου με απλά λόγια είπε τα εξής:
Από epikairo

Η επιστολή Καραμανλή στη Μπεζαντάκου!


Η αρχή με τις επιστολές, έγινε από τη Στέλλα Μπεζαντάκου στον Καραμανλή.
Μετά ο Καραμανλής έστειλε επιστολή στο Χριστοφοράκο.
Ο οποίος Χριστοφοράκος είχε στείλει επιστολή στον Παπανδρέου.
(Μάλλον στο Ραγκούση, όταν το ΠΑΣΟΚ τού είχε ζητήσει να αναφερθεί πιο ανοικτά και λεπτομερώς στις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει από τη Γερμανία)
Και τέλος ο Παπανδρέου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ομπάμα.
Το μόνο που μένει είναι να στείλει επιστολή ο Ομπάμα στην Μπεζαντάκου…
Το Mediasoup εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς, την απαντητική επιστολή του πρώην πρωθυπουργού στην καλλίφωνη super star της πίστας.
ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό «πρωθυπουργός».

Του DrSeeng από το mediasoup

Ο καιρός σήμερα

Από 24gr

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι ….

Από freskoprama

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κατάλληλη για το Υπουργείο Μόδας !!!

Σε μεγάλα κέφια σήμερα ο Γιώργος Τράγκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Γιώργου, «Κυβέρνηση εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality)» και είπε για την κ. Μπατζελή ότι είναι …

ανεπαρκής για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, άλλα είναι όμως κατάλληλη για το Υπουργείο Μόδας!!!

Το ποδήλατο σε συνδυασμό με τη μεσογειακή διατροφή ...

γίνεται τούρμπο !!!

Γνώσεις προγραμματισμού

Από freskoprama

Δεν περνάει τίποτα !

Από logoplokies

AGORA !!!

Σε μια μικρή χώρα η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας βρίσκεται προ των πυλών και οι πολιτικοί της χώρας κάνουν τα πάντα να τη σώσουν.
Η δίψα για εξουσία, η φιλοδοξία, η ζηλοφθονία, το μίσος, η φιλοδοξία, οι αποχωρήσεις, οι συγκρούσεις και οι συνεχείς ανατροπές κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή της αυτής της χώρας με τους πολιτικούς της να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για αποδώσουν το κλίμα της ύστερης ελληνιστικής εποχής και ταυτόχρονα να μας διασκεδάσουν.









Όλα τα παραπάνω υπόκεινται στην φαντασία του συγγραφέα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα