Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Τεστ κοπώσεως

ΠΗΓΗ: http://blog85100.blogspot.com/

Πάτα restart!!!


Αδιαφανής διαχείριση του ΤΕΜΠΜΕ, κομματικές παρεμβάσεις και αποκλεισμός επιχειρήσεων

Aδιαφανής διαχείριση του ΤΕΜΠΜΕ, κομματικές παρεμβάσεις, αναβίωση πελατειακών σχέσεων και αυθαίρετος αποκλεισμός δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων στην Κρήτη που οδηγούνται στο κλείσιμο καταγγέλλουν με ερώτησή τους στη βουλή, προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, Οικονομίας & Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου και Δικαιοσύνης κ. Ν. Δένδια, δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε την ερώτηση στα σχόλια (κάντε κλικ στον τίτλο).

Τη χάσαμε τη μάχη πατριώτες !!!


Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Οι μάχες συνεχίζονται !!!

Οι μάχες για τις … μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται !!!

Συνεχίζεται …
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΑ FORCE!!!!! και οι πρώτες... παραβάσεις της!!!

Αντιγράφουμε απο το Blog: Γιώργος Κ. Κρόγιας
ΚΛΑΙΩ AKOMH ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
Σε κωμωδία εξελίχτηκε η εμφάνιση της νεοσύστατης αστυνομικής ομάδας ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της.

Η ομάδα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης» πιάστηκε από την πρώτη στιγμή στον ύπνο, καθώς έπινε... βραδέως τον φραπέ της στη Βαλαωρίτου ενώ είχε παρκάρει τα μηχανάκια στη Βουκουρεστίου.Την ώρα που περίπου δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν παραδομένοι στην απόλαυση του καφέ, η Δημοτική Αστυνομία τους έκοβε κλήσεις λίγα μέτρα πιο πέρα για παράνομο παρκάρισμα μοτοσικλετών σε πεζόδρομο!!!!!!!!
"ΕΘΝΟΣ"

Τί είναι πιο γελοίο; Η φραπεδιά ή οι κλήσεις...;

Παραβίαση του Συντάγματος στις υποθέσεις άγονων γραμμών-Βατοπεδίου- ομολόγων

Επερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την «κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος στις υποθέσεις των άγονων γραμμών, της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και των δομημένων ομολόγων», κατέθεσαν στη βουλή σαράντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε την επερώτηση στα σχόλια (κάντε κλικ στον τίτλο).

Ανταπόκριση από το μέτωπο…

Η Ελλάδα του αύριο !!!

Συνεχίζεται …
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Στην πρώτη γραμμή της μάχης !!!

Εκτός από καταλληλότερος είναι και μάχιμος!
Συνεχίζεται …
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA «Βουλευτικές εκλογές»

Πρόθεση ψήφου "Βουλευτικές εκλογές"
4,8 % Μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση

Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA «Ευρωεκλογές»

Ευρωεκλογές "Πρόθεση ψήφου"
4,4 % Μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση

Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA «Παράσταση Νίκης»


Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση

Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA

Πως κρίνετε το έργο της Κυβέρνησης;

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός

Κάντε κλικ στα γραφήματα για μεγέθυνση

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ιστορίες με … φίδια !!!

Οι Ιστορίες του Υφυπουργού … και ο καταραμένος όφις που ... μεγάλωσε !!!
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Αντώνη Καμάκη είσαι ΠΑΙΧΤΗΣ

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε αναταράξεις στη μπλογκόσφαιρα επειδή το zougla.gr χρησιμοποίησε μια φωτογραφία ενός περιπολικού από το blog Magicasland. To ίδιο το blog εξαπέλυσε επίθεση με τίτλο "Μάκη Τριανταφυλλόπουλε είσαι ΚΛΕΦΤΗΣ", ενώ πολλά highly reputed blogs αναπαρήγαγαν με οργή και αγανάκτηση.

Με την ευκαιρία λοιπόν, είπα κι εγώ να βγάλω σήμερα τα σώψυχά μου! Η εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" του συμπαθέστατου Αντώνη Κανάκη μετέδωσε (επίσης την περασμένη εβδομάδα) εικόνα από το blog που διαβάζετε. Και για να είμαστε ακριβής, μετέδωσε το banner του blog, το οποίο φτιάξαμε με τα χεράκια μας και χρησιμοποιούμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (δηλαδή εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο), αφού πρώτα είχε αφαιρεθεί το animation με τη διεύθυνση του.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που το "Ράδιο Αρβύλα" μεταδίδει εικόνα του blog, έχοντας αφαιρέσει τη διεύθυνση (αναφορά πηγής). Δείτε εδώ παλαιότερη περίπτωση. Δεν βαριέσαι, ας πάρει ό,τι θέλει ο συμπαθής Κανάκης, αλλά ας κάνει καλύτερες επιλογές τουλάχιστον, έχουμε πράμα που σαλεύει! Και ας είναι πιο προσεκτικός με την αναφορά πηγής, Α.Μ.Α.Ν. πια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ banner tou blog και το βίντεο στο link:
http://anything-but-nd.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

Νέο Τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού IPanic

Το 6ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού IPanic είναι πλέον online.
Μπορείτε να το διαβάσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα στην διεύθυνση http://www.panicproject.org/ και το blog Panic .
Ευχαριστούμε θερμά bloggers και αναγνώστες που συνέβαλλαν ώστε η προηγούμενη έκδοση να ξεπεράσει τις 350.000 αναγνώσεις.

Παρεμβάσεις του Υπουργού στις τοποθετήσεις αξιωματικών

Απαράδεκτα φαινόμενα παρεμβάσεων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στις τοποθετήσεις αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας σε επιχειρησιακές θέσεις, καταγγέλλουν με ερώτησή τους στη βουλή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε ολόκληρη την ερώτηση στα σχόλια.

H γλύκα της εξουσίας!


Δώρο από την επίσκεψη στη Ζάκυνθο, με την επισήμανση …

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «CENTER FOR»

Θεσσαλονίκη 30 Μαρτίου 2009
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «CENTER FOR»
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας»
Για την αθλητική εφημερίδα «Center For» ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά από σχετικούς, αλλά-κυρίως-άσχετους με τη συγκεκριμένη εκδοτική προσπάθεια. Εμείς οι εργαζόμενοι και σαφώς οι άμεσα θιγόμενοι με το κλείσιμο του «Center For» συνειδητά αποφασίσαμε να μιλήσουμε τελευταίοι για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάστασή τους.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το «κλείσιμο» της εφημερίδας είναι οι εκδότες της, Λεωνίδας Μποσινάκης και Βαγγέλης Μπαλίκος, οι οποίοι προχώρησαν με πρωτοφανή και ανεξήγητη επιπολαιότητα στο συγκεκριμένο εγχείρημα.
Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη, διότι καμία δημοσιογραφική ή τεχνική εργασία δεν μπορεί να κριθεί σε χρονικό διάστημα 18 ημερών, το οποίο ενδεχομένως διεκδικεί θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Για να προλάβουμε κάποιους που ίσως θελήσουν να μας χαρακτηρίσουν ευθυνόφοβους, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι περισσότεροι από εμάς παραιτηθήκαμε από «σίγουρες»-όσο μπορεί κανείς να το πει αυτό στον σκληρό δημοσιογραφικό χώρο-θέσεις εργασίας. Το κάναμε γιατί είχαμε την προφορική (και αυτό ήταν το λάθος μας) δέσμευση ότι η εφημερίδα θα κρέμεται στα περίπτερα τουλάχιστον για έναν χρόνο. Οι εκδότες, όμως, έκριναν ότι ο «Center For» δεν σκοράρει με μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής (με ποδοσφαιρικούς όρους κάπου τόση δεν είναι η αναλογία των 18 φύλλων μέσα σε μία ολόκληρη χρονιά;).
Η πίστη μας ότι αυτή η εφημερίδα, παρά τις-όπως αποδείχθηκε-περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των εκδοτών της, μπορούσε να πετύχει, φάνηκε και από την αντίδρασή μας, μόλις μας ανακοινώθηκε ότι «θα τραβήξουν την πρίζα» (φράση που χρησιμοποίησαν οι ίδιοι). Προτείναμε να εργαστούμε επί ένα μήνα χωρίς αποδοχές για να κρατήσουμε «ζωντανό» το φύλλο και να δώσουμε χρόνο να βρεθεί πραγματικά βιώσιμη λύση.
Η απάντησή τους-η οποία υλοποιήθηκε και στην πράξη-«δεν θέλουμε να σας έχουμε απλήρωτους ούτε μία μέρα» ακούγεται τραγελαφική σε αυτιά ανθρώπων που από την επόμενη μέρα βρέθηκαν στην ανεργία. Επιπλέον, ενισχύει την αμφιβολία μας για το αν πραγματικά υπήρχαν χρήματα και ρεαλιστικό επιχειρηματικό σχέδιο για να στηριχθεί μία εφημερίδα υψηλών προδιαγραφών (όπως χαρακτήρισαν τον «Center For» όσοι τον διάβασαν), για την οποία θα είμαστε πάντα υπερήφανοι. Ευελπιστούμε ότι το «σύντομα κοντά σας» με το οποίο η εφημερίδα αποχαιρέτησε το κοινό της θα γίνει πράξη.
Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δική μας περιπέτεια θα αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού και θα οδηγήσει την Πολιτεία στη λήψη μέτρων, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Οι εργαζόμενοι στον «Center For»
Αβραμίδου Ρούλα, Αμπού Φάρχα Γιώργος, Αναστασιάδης Αλέκος, Βραζιλιάνος Μιχάλης, Δαδαλιάρας Ευγένης, Δουλάμης Νίκος, Δούμου Σοφία, Ιωακειμίδου Δώρα, Καραγιάννης Γιώργος, Κοσκίδης Νότης, Μαντζιούκης Γιώργος, Μαυρουδής Θάνος, Μπανταλάκη Ίρια, Μυλωθρίδου Θένια, Νικολαΐδης Κώστας, Νταλιάρης Γιώργος, Οσσανλής Δημήτρης, Πετρωτός Κώστας, Τάτσικας Δημήτρης, Χαβιανίδης Γιάννης, Χατζάκης Μανώλης, Ψυχογιός Θεόφιλος
Το λάβαμε από :

Αδιαφανείς αναθέσεις κακοδιαχείρισης, αγνοείται η τύχη κονδυλίων 1.5 εκατ. ευρώ για ανθρωπιστική βοήθεια

Καμία ενημέρωση, παρά τα εκτενή δημοσιεύματα, από την αρμόδια πολιτική ηγεσία, για την τύχη κονδυλίου 1,5 εκ ευρώ που, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε διατεθεί με προσωπική παρέμβαση του τότε υφυπουργού εξωτερικών, από την υπηρεσία διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου εξωτερικών, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε παιδιά της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, βοήθεια που ουδέποτε τελικά παρασχέθηκε. Η φερόμενη κακοδιαχείριση, σύμφωνα με καταγγελίες, έχει επιβαρύνει την ήδη ταλαιπωρημένη από την αντιαναπτυξιακή και αναξιόπιστη αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! , καταγγέλλουν με ερώτησή τους στη βουλή προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, δεκατρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε ολόκληρη την ερώτηση στα σχόλια.

New! Υποκλοπές DSL !!!

Μετά την ακύρωση από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας του πρόστιμου των 76 εκατομμυρίων ευρώ, που επέβαλε στην Vodafone η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), τον Δεκέμβριο του 2006 για την υπόθεση του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών, η εταιρία ξεκίνησε νέα διαφημιστική καμπάνια για καινούργιο προϊόν, με σλόγκαν « New! Υποκλοπές DSL».
Τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας .. απλά δείτε τα.

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Harvard Test !!!


Αν
1=5
2=25
3=325
4=4325
5=?

Η απάντηση είναι και ο κωδικός που ξεκλειδώνει το άρχείο .xls (excel) το οποίο θα βρείτε στο link http://rapidshare.com/files/215345731/harvandtest.xls.html
Αν λύσετε τον γρίφο, θα ανοίξει μία λίστα με ονόματα όπου είναι το όνομα του blog μου http://greki-gr.blogspot.com/
Καταγράψτε το δικό σας όνομα και κάντε το ξανά upload δίνοντας στο blog σας το html για να το κατεβάσουν κι άλλοι.
Το αρχείο είναι μικρό (68ΚΒ) και καθαρό από ιούς κλπ
Το βρήκα στον Blog : ο κακος λυκος που το βρήκε στα : taxalia

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην παραγωγή ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Στη Γλυφάδα...
25.000 το μήνα για ενοικίαση χώρου!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ : PRESS-GR.blogspot.com
Από την "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Στις 22/01/09 που γράφαμε για την υποκρισία, ιδιαιτέρως των Δημοτικών Αρχόντων κάποιοι θεώρησαν ότι είμαστε υπερβολικοί και χωρίς αποδείξεις. Εμείς απλώς σιωπήσαμε ,αν και γνωρίζαμε, γιατί ήμασταν σίγουροι ότι η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι από τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην παραγωγή ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ η επί το κομψότερο, αναθέσεις η εγκρίσεις συμβάσεων που δεν αντέχουν σε κριτική.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ενοικίασε χώρο για την στέγαση του οργανισμού αντί του ευτελούς ποσού των 25.000 χιλιάδων ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ [ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ] για ΕΝΟΙΚΙΟ.
Από την άλλη διαμαρτύρονται διότι λέει η κυβέρνηση τους κόβει πόρους από τα τέλη παρεπιδημούντων και δεν θα μπορούν να συνεχίσουν το θεάρεστο αυτό έργο. Οποία υποκρισία, όταν με τα χρήματα του ενοικίου θα μπορούσαν να αγοράσουν ακίνητο και να μην πηγαίνουν τα χρήματα των φορολογουμένων στις τσέπες ολίγων.
Παρακολουθήστε τώρα τα... έξοδα μετεγκατάστασης για να δούμε πού θα φθάσει το κονδύλι σεμνά και ταπεινά, μεσούσης κρίσεως υποτίθεται και με αδεια ταμεία. ΣΕΜΝΆ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ άλλο ένα κονδύλι 40.000 χιλιάδων ευρώ για να παρακολουθήσουμε τον Κο ΓΑΙΤΑΝΟ να άδει τη υπερμάχω, σαν καλός χριστιανός και οι υπόλοιποι ειδωλολάτρες να πληρώνουν το μάρμαρο. Έπεται συνέχεια.
Η συντονιστική επιτροπή

Πάρε πέντε ...μονάδες !!!

5,1 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Σκάσε και σκάβε !!!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Κρυφές σκέψεις ...

Προβληματισμένος άρχισε τις περιοδείες ο κ. Πρωθυπουργός !!!

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Η ασφάλεια του Λιάγκα !!!


Τα πήραμε όλα;


Το ταγκό της διαδοχής!


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ.


Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ !...

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση.

Σαν φιλμ...

Δημοσκόπηση MARC για το ΕΘΝΟΣ «Ευρωεκλογές»

Πρόθεση ψήφου: Ευρωεκλογές
3,7% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση

Δημοσκόπηση MARC για το ΕΘΝΟΣ «Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος»

Εθνικές εκλογές :
Εκτίμηση Εκλογικού Αποτελέσματος
Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση

Ξεκίνησε ο Καραμανλής για την Ζάκυνθο


Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι διαφήμιση για τη Ζάκυνθο.


Ιδέα: ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗΣ

Δημοσκόπηση MARC για το ΕΘΝΟΣ

Πρόθεση ψήφου
5,1% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Εκτίμηση Εδρών
Δημοτικότητα

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός

Κάντε κλικ στα γραφήματα για μεγέθυνση

Απίστευτα πρωτοσέλιδα από τις Κυριακάτικες Εφημερίδες !!!

Δώρα … για να φύγει !!!
Ελεύθερος Τύπος: Του δίνουμε ... να φύγει τώρα !!!


Πρώτο Θέμα: «Πάρε όποιο θέλεις Δώρο το CD του Στράτου για το δρόμο και ο καναπές για ξεκούραση»

Espresso: «Πάρε την Porsche Σε περιμένουμε με ανοιχτές τις πόρτες και άντε στο καλό»

Real News: «Θα φύγει με το τζιπ»

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Το Μητσοτακέικο Αντεπιτίθεται


TEST ΚΟΥΡΑΣΗΣ...


Σήμερα μην ξεχάσετε να σώσετε την Γη!


Θόδωρο Τενέζος « Έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε»

Τα καρτέλ…

Ο Στέφανος Τζουμάκας συμπαραστάθηκε χθες στο Θόδωρο Τενέζο και μίλησε για τα καρτέλ .

Μήνυμα του Θόδωρου Τενέζου

Συμπαράσταση στο Θόδωρο Τενέζο



Από τους πολιτικούς ο μόνος που είχε το θάρρος να δηλώσει εμπράκτως την συμπαράστασή του ήταν ο Στέφανος Τζουμάκας.
Από τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους καλύτερα μην ρωτάτε.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Φωτίστε τους !!!

Η δική μας εκδοχή για την «Ώρα της Γης»

Στη σημερινή εποχή η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει επιφέρει σοβαρές και επικίνδυνες αλλαγές στο φυσικό περιβάλλον όπως, σημαντικές κλιματικές αλλαγές, μείωση του όζοντος, μείωση της βιοποικιλότητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το μέλλον του πλανήτη.
Για τους λόγους αυτούς απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Το σβήσιμο των φώτων για μια ώρα δεν είναι λήψη μέτρων προστασίας, ούτε καν ημίμετρο. Εμείς προτείνουμε όλοι οι οργανισμοί, φορείς, σχολεία και επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει το «παρών» να εργαστούν για μια ώρα σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων να συντάξουν ένα Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και να το θέσουν σε εφαρμογή.
Μόνο η σύνταξη του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα «χαρτιά» δεν σημαίνει τίποτα, αν χρησιμοποιείται μόνο σαν ένα μέσο προβολής των εταιρειών όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα, αλλά απαιτούνται θυσίες, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού για την εφαρμογή του.
Με την εφαρμογή ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης από έναν οργανισμό επιτυγχάνονται άμεσες δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος μετουσιώνοντας στην πράξη την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης.
Επίσης με την εφαρμογή ενός ΣΠΔ τα πλεονεκτήματα αντισταθμίζουν το κόστος εγκατάστασης, και παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή τους, επιφέρουν οικονομική ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση στον οργανισμό που το εφαρμόζει.

Εν ευθέτω χρόνο θα αναρτήσουμε στο Blog ένα “Σχέδιο Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» βασισμένο στο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004, για ένα Δήμο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο κύριος καθηγητής ….

Μετά από την «πετυχημένη» θητεία του στο Υπουργείο Οικονομικών, αφού «έκαψε» την οικονομία της χώρας (δεν είναι ο μόνος, προηγήθηκαν και άλλοι επί ΠΑΣΟΚ), και τώρα κάνει τον καθηγητή πυροσβέστη.

Επανέρχεται με ομιλίες και διαλέξεις σε Πανεπιστήμια της χώρας και προτείνει συνέχεια και συνέπεια στη οικονομική πολιτική που είχε χαράξει επί υπουργίας του για την αντιμετώπιση της κρίσης με εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι μέρος του πακέτου των 28 δισ. ευρώ πρέπει να διαχυθεί και σε γειτονικές χώρες για την ενίσχυση των ελληνικών επενδύσεων. Επίσης δήλωσε ότι τα «τελευταία δέκα χρόνια χάθηκε το μέτρο στην παγκόσμια οικονομία, πρέπει να ξαναβρούμε το μέτρο».
Επί της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών είχε εξυγιάνει τα δημοσία οικονομικά και είχε ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα ή μου διαφεύγει;
Αντί να προτείνει τη διάχυση του πακέτου τω 28 δισ. στους οικονομικά ασθενέστερους έλληνες θέλει να δοθεί σε γειτονικές χώρες.
Ενώ δεν μπόρεσε να βρει το μέτρο για την Ελληνική οικονομία θέλει να βρει το μέτρο για την παγκόσμια !!!
Πολλά «μπράβο» στους υπεύθυνους των Πανεπιστημίων που ακόμα τον καλούν να κάνει διαλέξεις και ομιλίες και δεν τον αφήνουν να κάνει παρέα στα άλλα κουρασμένα παλικάρια.
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Διαγγέλματα και Βασιλικά Διατάγματα !!!

Μέχρι τώρα είχαμε τα διαγγέλματα από τον Πρωθυπουργό, σήμερα άρχισε και η εφαρμογή των βασιλικών διαταγμάτων από τον Υπουργό Υγείας.

Τι άλλο θα μας βρει;
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση